Hesselink I.D.A.P

Bas Hesselink Industrial Design and Prototypes is al ruim 18 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van prototypes, modellen, maquettes, mallen, matrijzen en (kleine) series producten voor de meest uiteenlopende vakgebieden.
Kwaliteit, flexibiliteit en snelle service is onze kracht. Ongeacht de ontwikkelings-fase waarin een ontwerp zich bevindt, in nauwe samenwerking met de klant wordt aan een doelgerichte probleemoplossing gewerkt. Model- en prototype bouw nemen hierbij een belangrijke plaats in.

Zoals de naam al doet vermoeden is Bas Hesselink Industrial Design and Prototypes een bedrijf gevormd rond Bas Hesselink, industrieel ontwerper, instrumentmaker en tevens specialist op het gebied van kunststoffen. In een zeer goed uitgeruste werkplaats / atelier in Arnhem kunnen we op allerlei manieren de meest uiteenlopende producten realiseren. De grote veelzijdigheid aan kennis en mogelijkheden zorgt voor een inzetbaarheid in het complete ontwerptraject. Eén man, één aanspreekpunt.

Welkom op de site van Hesselink IDAP